Sobre ICATME

30 anys d’excel·lència i innovació al servei de la salut dels nostres pacients.

Més que un centre mèdic

La nostra visió

ICATME vol millorar la qualitat de vida dels nostres pacients, a través de l’aplicació i el desenvolupament de noves tècniques quirúrgiques, la promoció de la recerca i la docència que aferma la nostra excel·lència per a ser un referent a nivell nacional i internacional.

La nostra misió

Som un centre mèdic referent en traumatologia, cirurgia ortopèdica i medicina de l’esport, amb una trajectòria professional des del 1992, que treballem per a millorar la salut i el benestar dels nostres pacients a través d’un equip superespecialitzat apostant per la millora contínua i la innovació permanent.

Els valors d'ICATME

Compromís i dedicació total al pacient

La millor qualitat gràcies a un bon treball en equip

Agilitat en el procés assistencial

Medicina d'avantguarda i últimes tecnologies

Experiència

30 anys d'experiència

Al llarg de tots els anys es realitzen una mitjana de 300 consultes externes per dia, és a dir unes 50.200 consultes externes a l’any, a més de 2410 cirurgies a l’any i 320 cirurgies artroscòpiques a l’any.

Realitzem més de 300 implants protètics primaris anuals (maluc, genoll, espatlla, etc.), més de 200 recanvis protètics anuals, més de 2.000 trasplantaments osteotendinosos, etc. En 2017 hem rebut el premi al millor servei en traumatologia de 2015-2016 segons l’Índex d’excel·lència hospitalària.

És important ressenyar que l’afluència de pacients que acudeix a *ICATME procedeixen de tota Espanya i un elevat % des de països estrangers: Itàlia, França, Portugal, Alemanya, Anglaterra, Suïssa, Països *Arabes, Hispanoamèrica i els Estats Units, aquests especialment per a sotmetre’s a cirurgies d’allargament d’extremitats. Dins de la mateixa àrea assistencial hem realitzat diferents activitats com ara:
  • Responsables en els anys 90 de tots els pilots espanyols del mundial de motociclisme, amb assistència directa en tots els circuits. Responsables en la nostra àrea en els Jocs Olímpics Barcelona’92.
  • Responsables mèdics de l’organització  dels *Special *Olympics per a esportistes discapacitats.
  • Responsables durant 15 anys de la Mutualitat General Esportiva que agrupa a tots els esportistes federats en tots els esports i de tota Catalunya.
  • Responsables mèdics d’innombrables  competicions esportives. Assistència a hospitals de l’anomenat Tercer Món en missions com l’Equador, l’Argentina, Paraguai, diferents països d’Àfrica, així com en tractaments quirúrgics gratuïts en persones mancades de recursos econòmics.
És important ressenyar el gran nombre de pacients que acudeixen per a efectuar-se el recanvi de pròtesi de maluc, genoll i altres, ja que en disposar del Banc  de Trasplantament Ossi, facilita aquesta -a vegades- complicada cirurgia.

Socis d'ICATME